Djath

Djath

Alpi prodhon disa lloje të djathrave duke përfshirë këtu, djath të bardhë të lopës, djath të përzier, Gauda, Kaçkavall, Edamer, dhe Djath të fortë.

Qumësht Jogurt & KOS

Djath i Bardhë i Lopës

Neto : 500g , 1kg , 5kg , 10kg , 20kg

Afati : 365 ditë

Ean code pcs: 5319990569226

Vlerat ushqyese në 100 g

Vlera energjetike : 1072 KJ ( 256 kcal)

Proteina : min 15 g

Yndyrë : 21 g

Karbohidrate: 1.3 g

IMG_5240 copy

Djath i Përzier

Neto : 500g , 1kg , 5kg , 10kg , 20kg

Afati : 365 ditë

Ean code pcs: 5319990569202

Vlerat ushqyese në 100 g

Vlera energjetike : 1072 KJ ( 256 kcal)

Proteina : min 15 g

Yndyrë : 21 g

Karbohidrate : 1.3 g

IMG_5239 copy

Djath i Fortë

Neto : 500g , 1kg , 5kg , 10kg , 20kg

Afati : 365 ditë

Ean code pcs: 5319990569042

Vlerat ushqyese në 100 g

Vlera energjetike : 1407 KJ ( 336 kcal)

Proteina : min 21.3 g

Yndyrë : 27 g

Karbohidrate : 1.7 g

IMG_5247 copy

Gauda

Neto : 500g , 2.3 kg, 6kg

Afati : 365 ditë

Ean code pcs: 5319990569028

Vlerat ushqyese në 100 g

Vlera energjetike : 1409 KJ ( 336.5 kcal)

Proteina : min 21 g

Yndyrë : 27 g

Karbohidrate : 2 g

IMG_5236 copy

Kashkavall

Neto : 500g , 2.3 kg, 6kg

Afati : 365 ditë

Ean code pcs: 5319990569059

Vlerat ushqyese në 100 g

Vlera energjetike : 1409 KJ ( 336.5 kcal)

Proteina : min 21 g

Yndyrë : 27 g

Karbohidrate : 2 g

IMG_5230 copy

Edamer

Neto : 500g , 2.3 kg, 6kg

Afati : 365 ditë

Ean code pcs: 5319990569141

Vlerat ushqyese në 100 g

Vlera energjetike : 1409 KJ ( 336.5 kcal)

Proteina : min 21 g

Yndyrë : 27 g

Karbohidrate : 2 g

IMG_5221 copy

Qumësht Jogurt & KOS

Kthehu në faqen kryesore

 

+ There are no comments

Add yours