Jogurt & KOS

Jogurt & KOS

Tradita e gjatë dhe kualiteti I verifikuar u kanë dhënë Alpi Jogurteve vendin special në tregun e produkteve të qumështit.
Falënderuar shijes së dallueshme, Alpi jogurti është pija e preferuar e përditshme për të gjitha gjeneratat. Alpi jogurtet janë verzione natyrale të këtij produkti natyral ushqyes.

Qumësht Djath

Alpi Jogurt 180 ml

Neto : 180 ml

Afati: 10 ditë

Ean code pcs: 5319990569165

Vlerat ushqyese në 100 g

Vlera energjetike : 228 KJ ( 54.5 kcal)

Proteina : min 3.5 g

Yndyrë : 3.2 g

Karbohidrate : 3.1 g

IMG_5200

Alpi Jogurt 500 ml

Neto : 500 ml

Afati : 10 ditë

Ean code pcs : 5319990569158

Vlerat ushqyese në 100 g

Vlera eneregjetike : 228 KJ ( 54.5 kcal)

Proteina : min 3.5 g

Yndyrë : 3.2 g

Karbohidrate : 3.1 g

IMG_5197

Alpi Jogurt 1l

Neto : 1000 ml

Afati : 10 ditë

Ean code pcs: 5319990569134

Vlerat ushqyese në 100 g

Vlera energjetike : 228 KJ ( 54.5 kcal)

Proteina : min 3.5 g

Yndyrë : 3.2 g

Karbohidrate : 3.1 g

IMG_5148

Alpi Qumësht i Kultivuar KOS

Neto : 450 g

Afati : 10 ditë

Ean code pcs: 5319990569127

Vlerat ushqyese në 100 g

Vlera energjetike : 228 KJ ( 54.5 kcal)

Proteina : min 3.5 g

Yndyra : 3.2 g

Karbohidrate : 3.1 g

IMG_5188 copy

Qumësht Djath

Kthehu në faqen kryesore

+ There are no comments

Add yours