Qumësht

Qumësht

Mbledhur nga lopët që kullosin në kullota në mes të diellit, ky lloj qumështi meriton të jetë zgjidhja kryesore për konsumatorët.

Jogurt & KOS Djath

 

Alpi Qumësht i Freskët

Alpi Qumesht i Freskët 3.2% yndyrë qumështi është bërë nga qumësht i zgjedhur i pasterizuar dhe homogjenizuar
qumësht me 3,2% yndyrë i paketuar në karton prej 1 l

Neto : 1000 ml

Afati I skadimit : 6 ditë

Ean code pcs : 5319990569349

Vlerat ushqyese në 100 g

Vlera energjetike : 247 KJ ( 59 kcal)

Proteina : min 3.2 g

Kalcium : 120 mg

Yndyrë : 3.2 g

Karbohidrate: 4.6 g

IMG_5208 copy

Qumësht Alpi UHT 

Mbledhur nga lopët që kullosin në kullota në mes të diellit, ky lloj qumështi meriton të jetë zgjidhja kryesore për konsumatorët.

Falënderuar temperaturës dhe dizajnit special inovativ të paçelë Alpi qumështi UHT mund të qëndroj deri më 120 ditë nga dita e prodhimit.

Alpi qumështi UHT mund të gjendet në paketim 1 litër me 3,2% yndyrë me një tapë në maje, pra është e lehtë për t’u çelur dhe mbyllur, përderisa kualiteti I qumështit qëndron I mbrojtur.

Neto : 1000 ml

Expire : 120 ditë

Ean code pcs: 5319990569066

Vlerat ushqyese në 100 g

Vlera energjetike : 247 KJ ( 59 kcal)

Proteina : min 3.2 g

Kalcium : 120 mg

IMG_5158 copy

Qumësht Alpi UHT (pa tapë)

Alpi qumësht UHT(pa tapë) është I pasur me vlera ushqyese esenciale

Mbledhur nga lopët që kullosin në kullota në mes të diellit, ky lloj qumështi meriton të jetë zgjidhja kryesore për konsumatorët.

Falënderuar temperaturës dhe dizajnit special inovativ të paçelë Alpi qumështi UHT (pa tapë) mund të qëndroj deri më 120 ditë nga dita e prodhimit.

Neto : 1000 ml

Afati I skadimit : 120 ditë

Ean code pcs: 5319990569066

Vlerat ushqyese në 100 g

Vlera energjetike : 247 KJ ( 59 kcal)

Proteina : min 3.2 g

Kalcium : 120 mg

IMG_5205 copy

Jogurt & KOS Djath

Kthehu në faqen fillestare

 

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment