PRODUKTET

alpi_milk_logo

HISTORIA

  • 1996 – Themelimi I kompanisë, Prodhimi I produkteve të freskëta si Qumesht I freskët, Kos dhe Jogurt.
  • 1998- Hapja e repartit për prodhimin e tre llojeve të djathit. Djath I bardhë, Djath I fortë Sharri dhe Kashkavall.
  • 2006 –  Hapja e repartit për prodhimin e qumështit afatgjatë UHT.
  • 2013 – Hyrja në tregun e Kosovës
  • 2015 – Linjë e re për prodhimin e produkteve të freskëta
  • 2016 –  Linjë për prodhimin e Ajkës dhe Gjalpit
  • 2017- Hyrja në tregun e Shqipërisë
  • 2020 –Linjë për prodhimin e gjizës  

ZHVILLIMI I QËNDRUESHËM

Motivi dhe synimi ynë është të sigurojmë që klientët tanë të shijojnë produktet
tona të sigurta, me cilësi të lartë dhe të shijshme. Por arritja e të trejave nuk
është aq e thjeshtë, prandaj ne përpiqemi të bëjmë më të mirën në të gjitha aspektet e aktiviteteve të kompanisë. Një nga faktorët më të rëndësishëm për ta bërë të mundur këtë është
sistemi ynë për të garantuar sigurinë dhe cilësinë e ushqimit. Dhe kjo bazohet në njohuritë e
gjera dhe përvojën afatgjatë të ekspertëve tanë shumëdisiplinorë.